Tietoa meistä

Tärkein toiveemme on, että majoittujat voisivat nauttia rennosta ja rauhallisesta olosta. Hotelli Olla jatkaa legendaarisen Hämeenportin jalanjäljissä. Kaupungin sydämenä toiminut ravintola-hotelli jatkaa elämäänsä hieman uudistuneena, tällä kertaa hotellin toimintaa painottaen.

Somero on viehättävä maalaiskaupunki ja sen ilmapiirin toivomme välittyvän vieraillemmekin. Täällä voi ottaa rennommin ja toimintaa siivittää luovuus ja luonnonmukaisuus. Meille on hyvin tärkeää, että somerolainen kulttuuri ja elämäntyyli menestyy ja kasvaa.

Vastuullisuus ja arvot

Omassa toiminnassamme pyrimme toimimaan muita vahingoittamatta. Tämä tarkoittaa luomun käyttämistä aina kun se on mahdollista, oman kulutuksen minimoimista ja kestävän kehityksen periaatteiden noudattamista mahdollisimman pitkälle.

Käytä paikallista on meille tärkeä motto. Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon paikallisia luomutuotteita: jauhot, kananmunat, hunaja, kasvikset jne. Brändimme suunnitteli paikallinen osaaja, ikkunateippauksemme on tehnyt paikallinen yritys ja me leivomme täällä omat leivonnaisemme.

B&B Myötätuuli

Hotelli Olla toimii yhteistyössä Someron Pitkäjärvellä sijaitsevan majatalo Myötätuulen kanssa. Välimatkaa majoituspaikoilla on n. 15 kilometriä.

Myötätuuli tarjoaa teemalomia ja aamiaismajoitusta upeissa maalaismaisemissa. Vanhan koulun tilavat huoneet tarjoavat loistavan ympäristön rentoutumiseen keskellä rauhallista peltoaukeaa. Myötätuulen pihapiirissä on myös oma teatteri, joka tuottaa esityksiä kesä- ja talviteatteriin niin aikuisille kuin lapsillekin.