Tietoa meistä

Tärkein toiveemme on, että majoittujat voisivat nauttia rennosta ja rauhallisesta olosta. Hotelli Olla jatkaa legendaarisen Hämeenportin jalanjäljissä. Kaupungin sydämenä toiminut ravintola-hotelli jatkaa elämäänsä hieman uudistuneena, tällä kertaa hotellin toimintaa painottaen.

Somero on viehättävä maalaiskaupunki ja sen ilmapiirin toivomme välittyvän vieraillemmekin. Täällä voi ottaa rennommin ja toimintaa siivittää luovuus ja luonnonmukaisuus. Meille on hyvin tärkeää, että somerolainen kulttuuri ja elämäntyyli menestyy ja kasvaa.

Vastuullisuus ja arvot

Omassa toiminnassamme pyrimme toimimaan muita vahingoittamatta. Tämä tarkoittaa luomun käyttämistä aina kun se on mahdollista, oman kulutuksen minimoimista ja kestävän kehityksen periaatteiden noudattamista mahdollisimman pitkälle sekä tietysti mahdollisuuksien mukaan ruokahävikin minimointi on tavoitteenamme..

Käytä paikallista on meille tärkeä motto. Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon paikallisia sidosryhmiä jotta palvelumme on tasa-arvoista jokaiselle asiakkaallemme.