Ollan avajaisia vietetään 7.-8.5.2022

Someron keskustassa sijaitseva hotelli Olla jatkaa legendaarisen Hämeenportin jalanjäljissä. Kaupungin sydämenä toiminut ravintola-hotelli jatkaa elämäänsä hieman uudistuneena, tällä kertaa hotellin toimintaa painottaen.

Vietämme avajaisjuhlia lauantaina 7.5.2022. Avoimet ovet klo 13-20, hotellin kahvilassa kahvi- ja kakkutarjoilu. Kansainvälisesti palkittu taikuri Hannu Juntunen esiintyy lauantaina klo 19, tapahtuma on maksuton!

Sunnuntaina 8.5. järjestämme äitienpäivän kunniaksi brunssin klo 10-13. Varaathan pöydän ajoissa!

Haluamme näyttää avajaisissa, millainen on uusi Hotelli Olla. Pyrimme siihen, että asiakkaat nauttivat olostaan sekä saavat herkullisen aamiaisen ja hyvin nukutun yön. Juhlatiloissa järjestettävät tapahtumat eivät häiritse yöpyviä asiakkaita. Päin vastoin, tapahtumat ja esiintyjät antavat asiakkaillemme kaikkia aisteja hiveleviä elämyksiä.

Hotelli Olla
Sepäntie 2, 31400 Somero